Leidar henter inn kommunikasjonsrådgiver fra Norske Kvinners Sanitetsforening.

Leidar ansetter Maiken Prestmo som ny kommunikasjonsrådgiver. Ansettelsen kommer i kjølvannet av en økt satsing på strategisk kommunikasjon. Prestmo er utdannet innen statsvitenskap og bærekraftig utvikling, og har tidligere vært ansatt i Norske Kvinners Sanitetsforening. Men hun har også erfaring fra Oslo Høyre, NHO og Philip Morris International.

– Vi er glade for å ha styrket laget med Maiken ombord. Hun har relevant erfaring og kompetanse som er verdifull både for eksisterende og potensielt nye kunder, spesielt innen merkevare- og omdømmebygging, sier Per Bjørkum, daglig leder i Leidar, til Kampanje.

Leidar-sjefen sier PR-byrået den siste tiden har vokst både i antall ansatte og kunder.

Prestmo går inn i avdelingen for strategisk kommunikasjon og skal jobbe med kunder innenfor områdene energi, helse og teknologi.

– Leidar er et svært allsidig selskap med lang erfaring innenfor alt fra ekstern og intern kommunikasjon til filmproduksjon for store og små selskaper og organisasjoner. Mine nye kollegaer har imponerende bakgrunner som jeg gleder meg til å lære mer av, og jobbe sammen med for å løfte kunders kommunikasjonsmessige potensial, sier Prestmo.

Velkommen Maiken!