Advansia og Leidar inngår samarbeid

For å styrke det samlede tilbudet til kundene, har Advansia og PR-byrået Leidar inngått en samarbeidsavtale. Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse, og har blant annet ekspertise innenfor beredskap og trusselvurdering. Avtalen innebærer at Leidar kan tilby viktige tilleggstjenester til nye og eksisterende kunder. Tilsvarende vil Leidar støtte Advansias kunder innenfor områder som kommunikasjon, filmproduksjon og mediehåndtering.

 

–Dette er en avtale til glede for Advansia, Leidar og selskapenes kunder. Vi kjenner Advansia som et svært profesjonelt miljø. Jeg er glad for å kunne tilby våre kunder Advansias råd og tjenester, sier Per Bjørkum, daglig leder i Leidar Norge.

 

–Advansia er opptatt av å sette sammen team som gir kundene de beste tjenestene. Ulike typer kommunikasjon er en viktig moment i de fleste oppdrag. Samarbeidet med de dyktige fagfolkene i Leidar sikrer at kommunikasjonsaspektet er godt ivaretatt, sier Jack Fischer Eriksen, seksjonsleder for sikkerhetsrådgivning.

 

Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse med kontorer i Oslo, Stavanger, Molde og Trondheim.

 

Advansia er et datterselskap av AFRY i Norge, som er en ingeniør-, design- og arkitektvirksomhet innenfor bygg og anlegg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene til AFRY inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. AFRY har over 900 ansatte med kontorer i hele Norge.