Spama til Brussel

Leidar planlagte og gjennomførte studietur til Brussel for 20 advokater i bank- og finansnæringen.

Spama er et selskap med spesiell kompetanse innenfor bank og finans, og utvikler blant annet produkter og tjenester for kompetanseheving i bransjen.

Omdømme
Utfordring

Leidar fikk i oppdrag å planlegge og gjennomføre studietur til Brussel for 20 advokater i bank- og finansnæringen, for at deltagerne skulle få innsikt i trendene i Brussel og konsekvenser for Norge. Det var også et ønske om å øke forståelsen for hvordan jobbe effektivt i Brussel og bli kjent med relevante nøkkelpersoner i Brussel, samt bygge fellesskap blant medlemmene gjennom sosial sammenkomst.

Løsning

Med kollegaer i Oslo og Brussel, grundig research og kartlegging av relevante interessenter utviklet Leidar et to-dagers program etter Spama sine ønsker og behov når det gjaldt det faglige innhold, samt sosiale innslag for gruppen. Leidar sine rådgivere tok kontakt med foredragsholdere fra både den private og offentlig sektor i Brussel og koordinerte deres deltakelse. Det ferdigstilte programmet bestod av blant annet besøk ved ulike institusjoner med norske representanter, slik som Den norske delegasjonen til EU og EFTA, og representanter fra ulike EU institusjoner. GDRP, betalingstjenester, bærekraftig finans, Norges rolle i EU-systemet og møte med et Brussel-basert advokatfirma, er et utvalg av programpostene.

I tillegg bistod Leidar med gjennomføringen av studieturen og logistikken rundt besøket. Utviklingen av programmet og gjennomføringen ble gjort i tett samarbeid med våre kollegaer i Leidar Brussel.

Leidar skjønte raskt våre behov og utviklet et riktig godt program for oss på studietur til Brussel. Leidar var raske og enkle å jobbe med – og under oppholdet sikret de gjennomføringen av absolutt alt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet av samarbeidet.

Bjørn Olav Bjerke
Fagansvarlig, Spama