Leidar er det norrøne navnet på Nordstjernen, som sjøfolk siden tidenes morgen har navigert etter. Leidar er et internasjonalt fullservice kommunikasjonsbyrå som hjelper med å sette kurs, navigere og kommunisere effektivt.

 
 

Leidar ble stiftet i 2010 og tilbyr norske og internasjonale virksomheter kundetilpasset rådgivning og integrert kommunikasjon. Leidar Norway er flaggskipet i organisasjonen, som i tillegg har kontorer i Dubai, London, Brussel og Genève.
Vår ekspertise, kunnskap og dømmekraft er basert på lang erfaring fra arbeid med flere internasjonalt ledende bedrifter, organisasjoner, universiteter og enkeltindivider.
Våre rådgivere har erfaring fra alle kommunikasjonsdisipliner og bransjer. Vi kan designe, planlegge og gjennomføre krevende prosjekter og  kommunikasjonsløsninger for våre kunder.

 

Våre verdier definerer måten vi jobber på og hvordan vi hjelper våre kunder nå sine mål.

Nysgjerrighet
Vi er søkende og ønsker å utfordre.

 

Samarbeid
Vi vet at flere tenker bedre enn én.

 

Optimisme
Vi vet det finnes en god løsning.

 

Kvalitet
Vi gjør aldri kompromiss på kvalitet.

 

Bærekraft

I Leidar er bærekraft en viktig del av virksomheten i alle ledd; fra strømmen vi bruker til rådene vi gir våre kunder.
Hos Leidar er alle våre kolleger godt informerte om FNs Bærekraftsmål, hvordan vi og kunder kan bruke dem for å oppnå strategiske mål, samt hvordan være bidragsytende til at Norge når sine bærekraftsmål. Basert på vår kunnskap og kompetanse hjelper vi våre kunder med å utarbeide og kommunisere sine bærekraftige løsninger og strategier.