Tore Meling

Tore leder avdelingen for film og digitale tjenester. Som seniorrådgiver i Leidar bistår Tore kunder med å lykkes med digitaliseringsprosesser og effektiv kommunikasjon. Ved å fokusere på hvordan kunden opplever helheten og alle kontaktpunkter i kundereisen, klarer man å bygge effektive tjenester og solide merkevarer. Innovasjonsmetodikk eller design thinking er et viktig verktøy i dette arbeidet.

Han har 20 års erfaring fra tjenestedesign og utvikling av digitale tjenester og kommunikasjon. Han har jobbet med management consulting og vært konsulent i innenfor digitale medier i Bates Reklamebyrå.

De siste 15 årene har han ledet prosjekter og avdelinger i flere av Norges største selskaper, som NRK, Telenor, Schibsted og Gjensidige. I disse stillingene har han hatt ansvar for å utvikle tjenester og kundedialog på digitale plattformer. Motivasjonen til Tore er å skape de beste kundeopplevelsene og sørge for friksjonsfrie kundereiser.

Tore har en Master of Media Management ved University of Stirling, samt en Bachelor i adferdspsykologi ved Universitetet i Oslo.

Telefon: +47 900 99 713
tore, meling / leidar, com