Ronald Jørgensen

Strategisk designer og rådgiver Ronald Jørgensen har over 25 års erfaring med design og designledelse, spesielt innenfor identitetsdesign og kommunikasjonskonsepter. Han er visuelt sterk, utarbeider kommunikasjonsstrategier og jobber gjerne med tekstutvikling. Han er opptatt av hvordan design kan bistå bedrifter og organisasjoner med å oppnå deres overordnede mål, og har de siste årene fokusert på bærekraft.

Ronald har bidratt med sin kompetanse til ledende aktører innen næringslivet, museum, offentlig virksomhet, barnevern, fiskeri- og helsesektoren, banker og forskjellige kommuner. Kundene hans har inkludert virksomheter som Anno museum, Choice, Hans Børli-jubileet, Klokkergårdstiftelsen, Kongsvingerregionen, KS Bedrift, Norsk Bilsport, Norsk Byggkeramikkforening, Odal Sparebank, Skretting, Scanvacc, Sørlandets sykehus, Sport1, SG Armaturen.

Ronald drev i flere år et prisvinnende designbyrå i Kristiansand. I 2002 ble han informasjonssjef ved Eidskog kommune. I 2003 ble Ronald ansatt som kreativ leder og grafisk designer i Gandalf Kommunikasjon, som i 2012 ble til Leidar. Han har gjennom flere år har mottatt en rekke individuelle priser for sitt arbeid. Ronald har typografisk- og designfaglig bakgrunn fra Larvik yrkesskole, studert idéutvikling ved Westerdals Schools of Communication og er autorisert grafisk designer.

Telefon: +47 992 66 281
ronald, jorgensen / leidar, com