Pernille Stensli

Pernille jobber med posisjonering av kunder i Norge og internasjonalt. Hun drives av å løfte tanker om retning opp til en tydelig Nordstjerne, og av å sette visjonen ut i livet med en målbevisst strategi. Med god gjennomføringsevne og et godt overblikk leder hun prosjekter fra idé til resultat.

Pernille har en metodisk tilnærming til arbeidet hun gjør, og jobber med utvikling av budskapsdokumenter og kommunikasjonsstrategier for å nå kundens mål. Hun bistår med navigering av det nasjonale og internasjonale medielandskapet, samfunnskontakt og posisjonering via tradisjonelle og sosiale medier, samt via lokale, nasjonale og globale arrangementer. Hun har også jobbet med planlegging, innholdsstrategi og gjennomføring av en rekke seminarer, konferanser og rundebordssamtaler.

Pernille begynte hos Leidar etter å ha fullført en dobbel mastergrad i global media og kommunikasjon fra London School of Economics and Political Science og Annenberg School for Communication. Der spesialiserte hun seg i strategisk kommunikasjon, digitale medier, og krisehåndtering.

Pernille har tidligere arbeidet med PR og markedsføring i reiselivsbransjen, samt hatt verv som blant annet hovedstyremedlem og landsleder i studentorganisasjonen ANSA, og som Head of Communications for TEDxOslo.

Telefon: +47 928 03 040
pernille, stensli / leidar, com