Morten Woldsdal

Morten Woldsdal

Morten er en av Norges fremste kommunikasjonseksperter og partner i Leidar Norway. Han har i over 20 år arbeidet for norske og internasjonale selskaper, organisasjoner og privatpersoner/ familier i prosesser og enkeltsaker hvor kommunikasjonsstrategi og -håndtering er avgjørende for resultatene.

Morten bistår både med å utvikle og forsvare kundenes omdømme og verdier. Mediastrategi og -håndering er ofte en fellesnevner i dette arbeidet. Oppdragsgivere er hovedsakelig styreledere, konsernsjefer/ adm. direktører og kommunikasjonsdirektører. Morten bistår disse med strategi, budskapsutvikling og praktisk håndtering i forhold til viktige målgrupper som for eksempel kunder, media, politikere og myndigheter, aksjonærer og analytikere og egne medarbeidere.

Før Morten var med å starte Leidar Consulting 1. august 2013, var han i ni år daglig leder/senior partner i Kreab Gavin Anderson Oslo og 20/20 Communications (fusjonerte med Kreab i 2009). Han var også med å starte Woldsdal & Partnere (idag MSL Oslo) i 1998.

Morten har vært kommunikasjonsdirektør i Statoil og økonomijournalist i Dagens Næringsliv og Aftenposten. Han var inntil våren 2015 styreleder i KOMM, bransjeorganisasjonen for kommunikasjonsbyråene i Norge.

Telefon: +47 908 55 672
morten, woldsdal / leidar, com