Ingrid Helsingen Warner

Ingrid er for tiden i barselpermisjon. Hun er en erfaren kommunikasjonsrådgiver som bistår kunder med å sette agendaen og posisjonere seg i Norge og internasjonalt. I tett oppfølging med kunden utvikler hun et tydelig uttrykk for retning og budskap, og skape effektiv dialog med de riktige målgruppene gjennom tradisjonelle medier, sosiale medier og samtaler.

Ingrid profilerer kunder i internasjonale medier igjennom intervjuer med for eksempel CNN, The Guardian og Financial Times, og ved globale arenaer som World Economic Forum og FNs Generalforsamling. Ingrid deler gjerne sin inspirasjon og lidenskap og har trent mer enn 300 ledere i budskapsutvikling, krisehåndtering, tradisjonelle- og sosiale medier.

Ingrid begynte sin karriere som konsulent ved Weber Shandwick Sveits hvor hun bisto globale kunder innen energi-, teknologi- og helsesektoren. I løpet av denne perioden var Ingrid regional kommunikasjonsansvarlig for Afrika og Latin-Amerika ved StatoilHydro.

Ingrid er fullt engasjert i å skape liv i den «globale landsbyen» der stemmene blir hørt, mennesker inspirert og de riktige personene kjenner hverandre for å forandre verden rundt seg. Hun er opptatt av hvorfor og hvordan man har de gode samtalene, har etablert Minds of Oslo, Council, Circles og er medstifter av Sustainability Hub. Ingrid har en bachelorgrad i politikk og internasjonale studier fra Universitetet i Warwick i Storbritannia, er universitetets alumnirepresentant i Norge og lærer arabisk.

Telefon: +47 948 78 886
ingrid, h, warner / leidar, com