Harald Fæste

Harald er kommunikasjonsrådgiver i Leidar og bistår kunder med å sette agendaen og posisjonere seg i Norge. Han har en sterk interesse for teknologi og finans, og brenner for å bistå kunder fra disse industriene med å utvikle en tydelig stemme for å skape effektiv dialog med de riktige målgruppene gjennom tradisjonelle og sosiale medier.

Harald bistår kunder med posisjonering i nasjonale og internasjonale medier, innholdsproduksjon og finansiell kommunikasjon. Med sin utdanningsbakgrunn bistår han også kunder i strategiske kommunikasjonsprosesser og med kommunikasjonshåndtering under kriser.

Harald har en dobbel mastergrad i Internasjonal Ledelse med spesialisering i Markedsføring fra International School of Management i Hamburg og Napier University i Edinburgh. Som avsluttende del av mastergraden skrev Harald masteroppgave om sosiale medier med fokus på tradisjonelle firmaer og hvordan de kan øke effektiviteten i digitale kanaler ved å forbedre strategiske beslutningsprosesser. Under studietiden har han også gjort flere prosjekter i samarbeid med tyske industribedrifter hvor han har bistått i strategiske prosesser.

Før Harald begynte på mastergraden tok han en bachelorgrad i Markedsføringsledelse med spesialisering i Forretningsutvikling og Teknologi fra BI i Oslo.

Harald var også en svært aktiv seiler som junior og representerte blant annet Norge i Ungdoms-OL i 2010.

Telefon: +47 908 80 248
harald, faeste / leidar, com