Profilere WINConference og Kristin Engvig i Norge

Utfordring: Den globale konferansen WINConference fant sted i Oslo 27.-29. september 2017. WINConference er et årlig arrangement med fokus på kvinner og feminine verdier som samler toppledere fra hele verden. I år, på 20-årsjubileet til konferansen, tok grunnlegger Kristin Engvig konferansen med hjem til Norge for første gang. Selv om konferansen er anerkjent internasjonalt, var den fortsatt ikke kjent blant interessenter eller media i Norge.

Løsning: Leidar bisto WINConference med å kommunisere konferansen til norsk media. Ved å kontakte nasjonale og lokale medier, internasjonale journalister basert i Norge og journalister som befant seg i Oslo for andre arrangementer, sikret vi bred mediedekning i forkant, under og etter selve konferansen. Mediedekningen inkluderte et dobbeltsidig intervju med Engvig i Dagens Næringsliv i forkant av konferansen; et TV-intervju på morgennyhetene på TV2 nyhetskanalen under konferansen, intervju og full dekning av konferansen i nettmagasinet Dagens Perspektiv og lokalavisen Tidenes Krav, og artikkel i LederNytt i etterkant av konferansen.

«Leidar var en forlengelse av WIN-teamet både i forkant og under konferansen, og hjalp oss formulere vår call to action ”from meeting to movement”. Leidar var proaktive og så muligheter som ledet til viktige strategiske resultater for oss, langt over det som var forventet. Jeg er veldig fornøyd med resultatene av samarbeidet.»

Kristin Engvig, grunnlegger av WIN og WINConference.